Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 1 april 2013

Cruft's del 2. Utställningen.

Av Helena - 1 april 2013 12:27

Klockan ringde tidigt. Vi ville va ute i god tid! 7.30 kom taxin som skulle ta oss till The NEC!
Väl framme tog vi oss lite frukost :-) De hade inte börjat släppa in folk i hallarna ännu så vi kunde ta det lugnt, köpa biljett och katalog. Det var en hel del hundar jag kände igen genom vänner på facebook och jag såg verkligen fram emot att få se dem live!
Inne i hallen där settrarna skulle bedömas möttes vi av lååånga rader med bås där hundarna förvarades. Lite ovant när man är van vid det svenska där man sitter runt ringen med sina hundar. Men och andra sidan, de skulle ju inte få plats!! Låååånga rader med MASSOR av gordons! Jag var i himmelriket :-D
Kl 9 startade bedömningarna. Men...det var inte det lättaste att hänga med!! De har inte samma system som här och hundarna står inte i nummerordning! Phu...jag hade full sjå att hålla reda på vem som var vem!
Lite besviken blev jag dock...hade förväntat mej att det skulle finnas en hel del hundar i min smak, men nej...ett tiotal kanske(av 100 hanar..) som föll mej på läppen..Tyvärr en hel del stora tunga med gigantiska huvuden och massor av päls. Päls ska de ju ha, men det ska ju inte va afghan- varning på dem..
Iallafall..i 5 timmar (!!) Satt jag, med kamera, katalog och pennan i högsta hugg! Träffade trevliga människor och njöt av atmosfären!
Eftersom jag inte var så intresserad av tikarna så bestämde vi oss för att kolla av shoppingen när hanarna bedömts klart. Och shopping fanns det gott om!!! Nästan FÖR mycket!! Kunde ha handlat hur mycket som helst, men allt blev så överväldigande att det enda jag fick med mej var en underbar litografi av ett gordonhuvud.
Efter ett x antal timmar bland stånden så var vi tillbaka lagom till BIR och BIM skulle koras.
Efter det hoppade vi in i taxin och började vår resa mot hotellet.
Efter att ha vilat lite och analyserat dagen så bestämde vi oss för snabbmat ;-) Mc Donalds låg runt hörnet så det fick det bli ;-) Där slog vi lätt ihjäl några timmar och vi kom fram till att vi båda hade det perfekta resesällskapet :-) Det får bli nästa år igen!!
På söndagen började vår resa hemåt. Buss & tåg till London och sen flyget hem till Svedala.
00.30 svängde jag upp på garageinfarten hemma och somnade gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Jaquiline's gordonsettrar med Blogkeen
Följ Jaquiline's gordonsettrar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se