Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Det rullar på!

Av Helena - 12 juli 2011 19:00

Käre nån vad tiden går! En vecka har redan gått på semestern... men vi har hunnit med en del ;-) Förra lördagen var vi i Borås på utställning. Var väl lite tveksam igentligen till att åka på den eftersom det var en amerikansk domare, men sen tänkte jag va fan, vi chansar! Och en rejäl chansning var det ;-) Vilken tabbe, hahahaha!!! Vi hade irländarna före oss i ringen och flera av de "kända" hanarna åkte ut med buller och bång!! Kvar i bästa hane var endast 6 st hanar (tror att de var totalt 46 irländare..) Men de var ganska kraftiga så jag tänkte att det kanske kan gå iallafall... Bäst i rasen av irländarna gick till tiken. Först in av gordonsettrarna var Johanna med Mozart. Snacka om att vi tappade hakan när ringsekreteraren viftar med ett gult kort!! Johanna fick sin kritik och ögonen blev stora som fotbollar! På den stod typ bara en mening! Hon hade iallafall vett att fråga varför hon fick "good" och fick det förklarat för sig... Sen var det min och Mårris tur. Rörde sej bra, stod bra. Men det blev "bara" ett VG.. Och min kritiklapp var lika fattig som Johannas... "Good headed dog, nice size, needs to grow" Japp, det var det enda! Det som retade mej mest var det där "needs to grow" Skulle bra gärna vilja veta vad han menade med det....."Suck ;-) aldrig mer en amerikanare!!

Margrets Svea gick det bra för iallafall :-) Bäst i rasen:-) Gruppen dömdes av en annan domare och där blev hon 3:a av 12 deltagande!!

Mozart och Johanna


 Mårris och jag    Tage och Svea BIG 3:a!


I tisdags blev det en tur till Ullared, onsdags High Chaparall och i tordags åkte vi till stugan i Halmstad och kom hem igår. Gissa vilka som sprang varv på varv i trädgården när vi kom hem?! De tyckte nog att det var grymt skönt att få sträcka ut ordentligt efter några dagar i koppel ;-) Fick också berättat för mej att vi har haft slingriga besökare i trädgården när vi inte varit hemma.....Pappa hade sett en huggorm mellan lekstugan och redskapsboden! Hoppas verkligen att den försvann illa kvickt när vi började röja runt igår! Klippte gräsmattan och trimmade bakom trädgården ner mot skogen...


Men nu väntar ju nya äventyr! Så nu tvättas det för fullt och packa ska vi göra imorgon , för på torsdag bär det av mot Kreta! Vovvarna får självklart bo på "pensionat" 19 ;-) 


Har kört ett lydnadspass nu ikväll med Mårris och kan bara konstatera att han ÄLSKAR att apportera!!! Blir SÅ glad :-D Skulle bara vilja ha tag i apporteringsfågel också....


Så, på återseende om en vecka :-)

 
ANNONS
 
Tanja

Tanja

12 juli 2011 20:36

Ja jag tycker verkligen att Mårris ska växa till sig. Han är ju alldeles för klen och ser näst intill bedrövlig ut :-) Jag fattar inte att du köpte honom när du hade Bosse mitt framför näsan på dig :-) Nä skämt och sido, det är tur att vi vet bättre än så. Rata amerikanska domare. Iallafall den ni stötte på. Fast en eloge ska han ju ha, han vet hur en tik ska se ut. Synd bara att han missade det där med hanarna.
Du får ha en underbar semester så hörs vi snart igen.
Kramar

http://www.kezodouglas.se

 
Siv

Siv

15 juli 2011 20:12

Fy vilken otur med den domaren :-( Men huvudsaken när man åker på utställning, är ju att man tar det för vad det, en kul grej, inte blodigt allvar!!! Det kan ju gå precis hur som helst.
Hoppas ni har en härlig semester och inte flyter bort :-)

http://ozzysky.bloggplatsen.se

 
Siv

Siv

15 juli 2011 20:13

Fina foton, föresten, där har jag lite att titta på ;-)

http://ozzysky.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Jaquiline's gordonsettrar med Blogkeen
Följ Jaquiline's gordonsettrar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se