Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Aj,aj,aj...

Av Helena - 13 mars 2011 20:36

Ja, den här helgen blev inte riktigt som jag tänkt mej... men vi tar det från början..

I torsdags kväll efter jobbet så hade jag köpt mej en påse naturella cashew. Det är ju SÅ gott! Så den smäckte jag i mej på vägen hem i bilen;-) Kände att det fastnat lite i tänderna så när jag kom hem så åkte tandpetaren fram. Värst var det på den ena visdomstanden i nederkäken, där fick jag rota lite...Tänkte inte så mycket mer på det. I fredags eftermiddag på jobbet kände jag mej lite lustig tyckte det värkte lite i munnenoch spred sig uppåt så det kändes som huvudvärk. När jag kommer hem så tar jsag mej en titt i truten och då är det ganska svullet. I med lite värktabletter. På natten vaknar jag och det gör rejält ont.. mer värktabletter. På lördagmorgon sticker Paavo iväg och pilkar och Meja och jag ska bara morna oss lite och sen åker vi ut för att prova Mejas nya spark (som hon fick i födelsedagspresent)på isen. Ett riktigt skitväder med kall blötsnö och blåst, men vi kom i Precis rättan tid för att se killarna dra upp en stor fin gös på 5,1 kg :-) Mårris fick springa lös på isen och han tyckte det var riktigt roligt :-) Efter en och en halv timme är vi rejält blöta så vi bestämmer oss för att åka hem. Nu börjar det värka ordentligt i munnen också.. Ringer till pappa och ber han sätta på kaffe tills vi kommer hem. När vi väl e hemma så tittar jag mej i spegeln... ser ut som om jag har en boll i munnen... Och svullnaden vid visdomstanden har nu antagit en blålila färg... I med mer värktabletter och trycker lite på svullnaden och den spricker... var och blod... urk..efter vi fikat hos pappa så går jag in och vilar en stund. Meja är snäll och sitter och ritar medans mamma vilar.. (stackars barn!) Kl 14 knackar Emma och Lovis på dörren. Det är dags att göra lilltjejen fin inför Malmö :-) Nu har jag preparerat mej med ipren så det går fint och Lovis e jätte duktig:-)

Så idag har det  varit en riktig slappdag..det dunkar i munnen när jag böjer mej framåt. och svullnaden som syns utanpå har inte gått ner.. jag sköljer med koksaltlösning och ikväll så doppade jag en bomullstuss i sprit och la bredvid tanden..

Vi får väl se imorgon. Har svullnaden inte gått ner så får det väl bli en tur till tandläkaren..

Men vi har haft det ganska mysigt idag ;-) Vi har kollat på film, jag, Meja och vovvarna! Den nya Narnia:-)

Maten vi har ätit idag har varit lättuggad ;-) Makaroner och köttfärssås ;-) Bara att svälja!


Här kommer lite bilder på söta Lovis :-)

  

  

  

  

 
 
Siv

Siv

14 mars 2011 18:37

Å vilken söt tjej på bilderna :-)
Lät inge vidare med den där tandvärken,hoppas den försvinner snabbt, det är ju bland det värsta som finns,uuuuusch :-(

http://ozzysky.bloggplatsen.se

 
Tanja

Tanja

15 mars 2011 04:53

jag snor din rubrik rakt av i brist på fantasi, aj aj aj, Jag är inte avundsjuk på dig ett jäkla dugg. Ett ev besök hos tandläkaren kan ju få vem som helst att knapra piller dag ut och dag in.
Underbara bilder på Lovis.
Kram

http://www.kezodouglas.se

 
Ingen bild

Johanna

21 mars 2011 21:03

Lovis blev jättefin och att ha tandvärk, fy f**n! Att gå till tandläkaren hände rinte ofta för jag har sådan fruktansvärd tandläkarskräck. Var med Alle hos tandläkaren och bestämde mig för att jag måste ta tjuren vid hornen, så jag beställde en tid, fick Måndag 28:e. Var långt fram för mig för jag har redan börjat komma på ursäkter för att inte gå dit! ;-))
Hoppas din tand blir bättre.
Johanna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards