Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Lite rapport!

Av Helena - 20 september 2010 21:02

Då hade det visst gått ett tag sen jag bloggade sist   Inte för att jag har haft fullt upp, men jag har bara inte känt för det. Fast det jag nu ska berätta kommer ju säkert gillas av vissa    Hyss.... Mårris.... Ja, det har blivit ett par under veckan... Tror att det är slyngelåldern som börjar ta fart!!

I lördags skulle vi ge oss iväg för att välja klinkers till vårt nya kök och hundarna fick va hemma. I sitt rum. De var väl ensamma i 4 timmar, max. Men när jag tittar in i rummet när vi kom hem så har den lille skiten käkat upp sladden till fönsterlampan!! Tilläggas ska att sladden var väl skyddad av en sån där skena man stoppar in den i och fäster på väggen. Antagligen har han tagit tag i kontakten och dragit ur den och sen bara dragit loss hela skenan och tuggat på! Så, ingen lampa i fönstret... Sen släppte vi ut dem i trädgården och gick in och tände en brasa och satte oss ner en stund. Rätt som det är så ser jag nåt utanför fönstret...på framsidan.. upp fort som f*n och precis när jag ska slita upp dörren så knackar det. Då är det grannen som står där. Och ute på vägen står mina vovvar!! " de tog visst rast-rundan själva" sa de och flinade.... J***a hundar... in med dem. Blöta var de men inte särskilt trötta så det hade nog inte varit ute länge. Sen ut på baksidan för att kolla var de hade tagit sej ut. Ja, inte hade de hittat nåt kryphål iallafall.. de hade gått ut genom grinden.. som var öppen.. Skyller på han som klippte gräset häromdan... Det är så här att det är ganska brett mellan spjälorna så att de kan få igenom huvudet där, och sen är det en specialanordning, en hasp och sen har vi ett snöre som vi fäster på den ena stolpen och på första brädan på grinden eftersom haspen kan hoppa av, och snöret var ju givetvis inte ditsatt efter han tömt gräset..... Så nu har de varit ute på eget äventyr också!

 Så, Tanja, kom igen nu då ock skratta åt mej och visa lite skadeglädje  


I går var det valpkurs och första gången vi skulle ha vovvarna med. Kontaktövningar stod på schemat och det kan jag väl säga inte var det lättaste med så många nya vovvar runt omkring oss!! Men vi fick beröm på vår fina kontakt!  Något jag blev impad över var att han var så duktig när vi band upp dem vid de där pålarna när vi skulle titta på de andra. Bara lite gnäll och nåt skall, men inte alls som jag trodde att han skulle bete sej!


Idag har det blivit lite bullbak och sen har jag varit ute och tränat med att gå med både Malte och Mårris. Det gick faktiskt riktigt bra!

Nu blir det lite TV och sen sängen.

 
ANNONS
 
Tanja

Tanja

21 september 2010 20:30

YES, äntligen. Min dag är räddad. Den har nämligen inte varit så jäkla rolig och allt är Bosses fel. Så nu vill jag bara säga till dig, kolla med mig först om det är en bra dag att lägga ut hyss på bloggen. Du ska nämligen göra det när det är lugnt här hemma (väldigt sällan visserligen) så jag kan glädjas ordentligt. Nu känns det som "jaja de är ju syskon" . Men ändå, super roligt att även Mårris kan hitta på något hemma i ert lugna hus.
Kram på dig

http://www.kezodouglas.se

 
Ingen bild

Helena

21 september 2010 22:53

Jo, han kan också ;-) Men efter dagens lydnadsträning så är de där hyssen som bortblåsta:-) Han var SÅ duktigt idag!! Bosse var visst duktig på att va smart... *fniss*
Kramar!

 
Ingen bild

siv

22 september 2010 11:02

Oooh, verkar likna lite Bosse-hyss nu ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Jaquiline's gordonsettrar med Blogkeen
Följ Jaquiline's gordonsettrar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se