Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Dragspelsstämma på Tallgatan :-)

Av Helena - 18 juli 2010 00:02

Har satt mej vid datorn efter en härlig kväll hos mamma och pappa! Min morfars syskonbarn har varit och hälsat på och de hade med sig sina dragspel:-) När vi var små och morfar levde  så samlades de alltid och hade dragspelen med sej! Nu är det ju så att min lillasyster är en hejare på att spela diverse instrument och hon kan även spela dragspel! Hon är faktiskt riktigt duktig! Så det var jättekul att se dem spela tillsammans! Dragspelsmusik är grymt härligt att lyssna till!


Tvingade även kära syster att fota mej och Mårris idag;-) Tyvärr straffar det sej när man sätter kameran i näven på nån som inte brukar ta med systemkamera.... Mårris stod jättefint och Evve knäppte kort på kort. Hur tror ni de blev...Jo, stenmurens alla detaljer kunde man se...;-) Fokus på fel ställe..men jag ska lägga ut några imorgon iallafall:-) Så får jag höra om han ser stor ut eller inte.. Han verkar ju vara bamsen i gänget...


Imorgon håller vi tummarna för Tanja, Bosse och Douglas som ska på utställning!

Appropå Tanja... Fick ett fint MMS nu ikväll ;-) "Glad midsommar från gänget i Danmark" *fniss* Hade gått fortare med snigelpost ;-)

 
ANNONS
 
Tanja

Tanja

18 juli 2010 07:06

Den där Tanja.....hon är inte snabb hon. Som t ex nu, här sitter hon och läser bloggar när hon egentligen borde göra sig klar för att åka på utställning. Hon hinner nog :-) Men tack för supporten i dag.
Kram

http://www.kezodouglas.se

 
Ingen bild

mamma

18 juli 2010 21:47

Vilken kväll vi fick!!!!Vädret stod oss bi så vi kunde vara ute och det bästa av allt;ljuvliga dragspelstoner !!!Härligt att ha såna kusiner som kan verkligen kan hantera ett dragspel!!!Och Evelina var inte dålig hon heller ,hon hängde med riktigt bra!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Jaquiline's gordonsettrar med Blogkeen
Följ Jaquiline's gordonsettrar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se