Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 4 juli 2010

Förvirrad och stressad!

Av Helena - 4 juli 2010 10:17

Ja, det kan man säga att jag varit de sista dagarna.....

I fredags åkte Paavo och Meja till stugan. Innan på dan hade jag och Meja varit hos min mormor och fikat. När vi kom hem så fixade jag lite mat, och Meja och jag spelade spel och pusslade. När Paavo kom hem så åt vi och sen gav de sej av. På kvällen sen såg jag att jag glömt veva upp rutorna i bilen och skulle göra det. Men jag hittade inte nycklarna. Tänkte att spelar ju ingen roll om rutorna är nere till imorgon, kan ju va skönt med en urluftad bil i värmen.

Lördagen kom, jag tog det lugnt, fixade och donade lite. sen bnlev klockan 12 och jag tänkte att jag kanske ska leta upp de där bilnycklarna nu då, inna  jag ska åka och jobba....letar förtvivlat i en halvtimme utan att hitta dem! Nu börjar det bli panik! Hur ska jag komma till jobbet??!! Börjar kl 13. In till pappa," FÅR JAG LÅNA DIN BIL??!!" -"Jag måste ju ha den ikväll". Han körde mej till mormor på vinst och förlust (hon svarade inte i telefonen) Och som tur väl var hade hon precis kommit hem från kyrkogården så jag kunde ta hennes bil till jobbet. När jag kom hem igårkväll så letade jag hysteriskt på de mest udda ställen jag kunde komma på, plockade ut hela soppåsen, pappersåtervinningen..ja, jag tittade till och med i frysen och kylskåpet... Inga nycklar... Idag har jag varit ute och kollat varje centimeter av garageinfart och trädgård, tänkte att den där lillskiten Mårris kanske tagit dem och bärt iväg dem, och då kan de ju vara var som helst! Men nej, inga nycklar. Tog ut alla sängkläder, kollade mellan madrasserna i sängen, in på Mejas rum, vända upp och ner på hennes leklådor, inga nycklar... sen skulle jag hänga upp hennes morgonrock på en krok vid hennes säng...och vad hänger där på kroken???!!! Jo, mina nycklar:-))))) Lilla Meja skulle bara veta vad hon utsatt sin mor för......;-)

 
 
Ingen bild

Tanja

4 juli 2010 15:58

Du har iallafall någon att skylla på när dina nyklar "försvinner". Det har hänt mig en gång att jag har fått panik över att inte hittat mina bilnycklar då jag hela tiden har gått omkring med dom i handen. Jag hade trätt mitt ena finger igenom en av nyckelringarna så dom hängde fritt och jag tog ingen notis om dom. Så jäkla dum man känner sig :-) Jag tror bara att Meja ville berätta för dig att man hänger upp sina nyckar ppå en krok så hittar man dom lätt :-)
Kram

 
Ingen bild

Johanna

4 juli 2010 22:37

Hände min bror också när han var på besök. Jonathan gömde min brors nycklar för han ville inte att han skulle åka hem. Snacka om att vända ut och in på hela huset. När man letar så kan man ju hålla på hur länge som helst men struntar man i att så kommer de fram på det mest lustiga eller konstigaste stället...Barn och valpar!!! ;-)))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards