Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 10 januari 2010

My Dog i Göteborg 9-10 januari

Av Helena - 10 januari 2010 22:32

Hemkomna efter en härlig helg i Göteborg!

Lördagen blev väl ingen fullträff för vår del.. Chivas fick för sej att alla hundar var löpande tikar...Han var som en krutdurk! Inte så att han var arg utan för att han spände upp sej så alla skulle se hur snygg han var! Vilket resulterade i en stirrig hund i ringen som inte var kontaktbar för domaren..han hade ju spanat in en tjej utanför! Han hade BARA ögon för henne! Till mattes stora förtret...det blev en 2:a på grund av det... annars var kritiken jättebra, men domaren(Bertil Lundgren) sa att han sänkte priset pga att han var för stressad...surt..men bättre gick det för våra kära vänner!! BIR med sitt första CACIB blev Paulas Golden Pearls Black Galliano "Jojjo"!! Jättegrattis Paula! Han var supersnygg! 2:a bästa hane med R-CACIB blev Tanjas Vidjoels Nicolas Cage" Douglas"! Tja, vi hade väl våra aningar om att det skulle gå bra för "Dogge" denna helgen...;-)) Och BIM+ CACIB, Majas Golden Pearls Black Deluxe "Rally" som för dagen hade proffs handler i form av Susanne Legneskog.Stort GRATTIS Maja och Rally som lade till några meriter på förra årets resultat för samma domare:-))

  

BIR och BIM Jojjo & Rally

Grattis Paula, som fött upp båda hundarna!

Vi stannade givetvis kvar för att heja på Paula i gruppfinalen. Det blev några timmars väntan , men i goda vänners lag går tiden fort:-)
Vissa var lite trötta...

  

Så här låg Douglas i nästan 3 timmar!!!Någon hade lite svårt att resa på sej sen...

I finalen åkte tyvärr Jojjo ut, men det var en stark grupp med många fina hundar.

Sen bar det av till hotellet, lite vila och sen samlades vi (jag, mamma, Lena och Tanja) på vårt rum för att äta en god ceasarsallad och "tjöta" lite(mest gordonsnack givetvis;-). Lite vin blev det också för vissa av oss;-). Klockan blev nog tolv innan vi kom i säng. Och det tog inte lång tid förrän alla sussade gott.


På söndag morgon packade vi ut alla grejer från hotellet vid 07.00 och sen kunde vi äta en god frukost i lugn och ro. Vid 08.00 gav vi oss iväg mot mässan igen. Jag hade lagt upp en ny strategi för Chivas, så att vi skulle slippa samma beteende som igår. Stackars Maja och Rally fick inte sitta hos oss(Chivas visade väldigt stort intresse för henne igår) och Chivas fick inte gå in i buren utan han fick ligga utanför hos oss. Det visade sej vara en bra plan, för han var en helt ny hund! Lugn och sansad och inga tendenser till stress:-) Och faktiskt tyckte jag själv att han har aldrig gått så bra i ringen som han gjorde idag! Det var ju jag och Tanja med Chivas och Douglas i öppenklass. Det skulle varit en hund till men den dök aldrig upp.Douglas blev 1:a bh med CK och CACIB! Och Chivas blev 2:a bh och fick också CK. OCH R-CACIB!!!! Det var hans första!! Vilken perfekt avslutning! Sen var det Rallys tur, och ja, Maja bevisade att det är inte handlern som gör hunden, hon vick 1:a och CK. Sen var det Yvonne och hennes Lotus i Championklass. 1:a och CK även där. I bästa tikklass blev Lotus 1:a med CACIB och Maja och Rally på 2:a plats med R-CACIB!!

I BIR och BIM var det spännande ! 2 stycken (i mitt tycke) likvärdiga representanter. Lotus drog det längsta strået och blev BIR och Douglas blev då BIM! GRATTIS! (undra om Tanja har slutat le ännu...;-)

Det har varit en underbar helg i goda vänners lag och jag hoppas att det inte dröjer för länge tills vi träffas igen! En extra kram till vår alldeles egna "supporter" Lena , som vi "tvingar" med på såna här galenskaper:-) Du är guld värd! Och Tanja, vet inte om det var du som var värst på att babbla...;-)tyckte vi klarade det rättså bra allihop! Och tack Maja! Det var nog lite din förtjänst att Chivas höll sej på mattan idag;-) Sann sportsmanna-anda!

  

BIM Douglas BIR Lotus

  

STOLT!!!

  

Också stolt:-)

 
 
Ingen bild

`mamma´

10 januari 2010 23:45

TACK alla inblandade i denna supertrevliga helg som gått i hundens tecken,ingen nämnd,ingen glömd.Det är så härligt med sanna hundvänner!!!

 
Ingen bild

Lena

11 januari 2010 10:30

Tack för att ni vill ha med mej. Alltid lika roligt. Ni är som en bonus- familj för mej. Ha det bra och ett JÄTTE-GRATTIS till resultatet. Kramar

 
Tanja

Tanja

11 januari 2010 12:33

Jag kan erkänna att jag har inte slutat le än. Bättre kommer det nog att bli senare idag eftersom det finns en chans att jag är ledig ikväll från jobbet :-) Vilken helg alltså. Tack så jätte mycket Helena för alla foto. Du är en ängel. Det innebär ju inte att andra som har foto inte också kan skicka några till mig. Jag var en riktig latmask på att fota och när jag väl plockade fram kameran lekte jag mest paparazzi och fotade en viss kändis :-)
Douglas sänder också en massa kärlek till er. Min egen lilla trötta och pipiga hund.
Tack för att ni hjälpt till och förgyllt denna helg med trevligt sällskap
Kramar Tanja och Dogge

http://www.kezodouglas.se

 
Maja

Maja

11 januari 2010 18:39

Grattis igen Chivas!! Det är ett stort steg framåt från lördagen till söndagen. Jag om någon förstår att du trånar efter Rally - jag är själv lite kär i henne. Men ni kan ju hålla det utanför ringen.
Ps. Rally fick ett Blibg-Blinghalsband idag som belöning,
det skulle du nog gilla Kram Maja/ Rallys matte

Helena, det där med jakten var nästan det bästa med hela helgen, du vet att jag brinner för att få Gordonfolk att jaga med sina hundar! Stor Kram och tack för en härlig helg

http://www.aprilshasthund.se

 
Ingen bild

Johanna

17 januari 2010 12:29

Grattis till en lyckad helg för er alla. Trevligt verkade ni också ha, kul! GRATTIS GRATTIS!!
Många kramar Johanna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards