Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 22 december 2009

Onda ting äro tre... men jag hoppas det vänder nu!

Av Helena - 22 december 2009 23:29

Det har varit dåligt med bloggandet den senaste tiden, och det har sina orsaker. Onda ting äro tre, säger dom och det är nog fallet här... jag är numer arbetslös.. mamma och pappa lade ner sin butik efter 14 års slit. Malte blev halt förra veckan och det blev en tripp till veterinären.. en kraftig inflammation i bogen, kan ha orsakats av en lös benbit(?). Han går nu på Rimadyl. Hjälper inte det så blir det cortison, och hjälper inte det så får de öppna upp och kolla.... och sen blev det ju då Paavos pappa...

Men nu hoppas jag att det räcker med tråkigheter, tror inte jag orkar med nåt mer.. Ett positivt tecken är ju all snö! Underbart! Och om 23 minuter är det dan före dopparedan. Julstökat har jag gjort en hel del, mest för att hålla mej sysselsatt. Julen har ju alltid varit hektisk, då jag jobbat i mataffär i 10 år. Så det har blivit pepparkakorx2, lite andra sorters kakor,knäck, rocky road, polkachoklad och köttbullar. Nu håller jag på att klippa och klistra lite. Tänkte ge bort lite julgodis till mina vänner.

I morgon blir det en tur till Växjö, matshopping, och sen hoppas jag att det kommer lite folk och hälsar på:-) Sen ska det fixas lite gröt till tomten, klapparna ska läggas under granen (för att sen gömmas undan) och förhoppningsvis ska jag hinna med att sitta ner och mysa med min käraste en stund:-) Så jag vill önska alla mina vänner och alla andra som jag känner en:
 

 

Riktigt

 

 

 

GOD JUL

 

 

 

&

 

 

ETT GOTT NYTT

 

 

 

ÅR!

 

Här kommer lite juliga bilder:-)

  
Elsa, Meja och Ellen

  

Kommer tomten snart?

  

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

 
ANNONS
 
Tanja

Tanja

23 december 2009 23:06

Vad tråkigt med alla orosmoln så här intill jul. Har du några planer om vad du ska syssla med härnäst?
Hoppas Malte snart blir bra, håll mig underrättad. Finns det något jobbigare när ens bebisar mår dåligt?
Än en gång, så tråkigt att höra om svärfar. Hoppas din jul ändå blir mysig och att 2010 blir ditt år. Man bruakr ju säga att det finns en mening med allt men ibland undrar man f-n

Bamsekramar från ett vitt Skåne (mer än jag som är chockad nu till jul?)

http://www.kezodouglas.se

 
Ingen bild

Lena

23 december 2009 23:45

Jag hoppas att allt ordnar sej till slut. Ibland är allt bara mörkt, men snart så vänder det. Jag önskar er en God Jul och ta hand om varandra. Kramar

 
Ingen bild

Johanna

30 december 2009 16:46

Önskar er alla Gott Nytt År 2010. Hoppas på ett bättre år eftersom detta år inte slutade så lyckligt. Vi hoppas också att Malte snart mår bra igen. Arbetssökande är inte alls roligt i dessa tider, Kalle har varit det i 6 månader nu. Inte så lätt! Men vi ser fram emot ett trevligare år iallafall och lycka till med allt.
Många kramar från oss alla.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Jaquiline's gordonsettrar med Blogkeen
Följ Jaquiline's gordonsettrar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se