Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

vad har hänt sen sist då?

Av Helena - 24 oktober 2009 22:44

Tja, inte så mycket egentligen. Jackie har också börjat löpa, så nu har vi 2 löptikar i huset. Pojkarna på Tallgatan 19, spänner sej fortfarande lite men det går bättre och bättre. Malte har lärt sej att man släpper in Chivas först när de har varit ute i trädgården:-) han går inte in förrän han är uppe på rummet.Härom dan hade pappa sett Chivas stå och slicka Malte i mungipan(?)Är inte det ett tecken på undergivelse? Mat serveras dock i olika rum..

Hur det kommer att bli med Tina till Växjö vet vi fortfarande inte. Malte ska få äran att avgöra detta:-)

Idag har vi varit på Frivecko lördag i Värnamo. Massor med marknadsstånd, ballonger och godis. Meja var i sjunde himlen:-) Hon fick även rida för första gången i sitt liv! Vi har försökt en gång tidigare, men då vågade hon inte. Men idag var hon modig! En lite cremefärgad shettis red hon på:-) Hon var så söt! När jag lyft upp henne började hon genast leta efter stigbyglarna med fötterna, fast hon aldrig ridit förut så visste hon att man skulle ha fötterna i dem! Ska det bli en hästtjej av henne i framtiden mån tro?


 Direkt när vi kommit hem bar det av till Ulle, en kompis till mej, på ljusparty, trevligt, väldoftande, men DYRT blev det... De hade jättefina grejer men alldeles för dyrt för min plånbok... så det blev bara 2 st 12-pack värmeljus med dofterna säsongens kryddor(vanilj, kanel och kryddnejlika) och kanel/lagerbär. Och ett 12-pack votivljus(ett ljus som blir flytande och som man kan tända flera gånger )också det med kanel/lagerbär. det doftade lite jul om dessa ljusen så de ska sparas tills dess.Men iallafall så gick detta kalaset på 345:-.... Så de ska eldas med andakt! Trevligt var det iallafall:-)

 Imorgon blir det bad för vovvarna och sen ska det nog bli lite trimmning och kloklippning också.

 
 
Tanja

Tanja

25 oktober 2009 18:57

Var ska jag börja????? Slicka i mungipan får det bli, Ibland slickar Douglas Kezo i mungipan och ibland är det tvärtom. Oftast när en av dom varit och druckit och mattes byxor inte finns i närheten för att kunna torak av sig allt det våta.
Jag var också bjuden på ett ljusparty för någon vecka sedan. Eftersom jag varit på några sådana tidigare visste jag hur dyrt det kunde bli så denna gången skickade jag bara en beställning med min syster så fanns det inte en chans att det kunde bli dyrare än så. Det är ju ganska lätt att skriva på lite mer på beställningslappen när man sitter där och tittar.
Vad skönt att det inte bara är jag som är sent ute med trimmning och kloklippning inför fredagen. Jag kommer däremot att vara lite senare än dig. Tisdag får det bli för min del. Imorgon har jag ett jobb att sköta, ingen tid för hundvård :-)
Vi ses på fredag
Kram

http://www.kezodouglas.se

 
Ingen bild

Helena

25 oktober 2009 21:59

Idag har Tina badat, fönats (*fniss* inget jag brukar göra direkt, men jag ville trimma halsen på henne idag) och klorna är klippta. Finputsningen får bli lite senare i veckan, då ska det klippas tasshår och haserna måste snyggas till. Sen ska ju Chivas fixas också...jaja, jag hinner nog:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards