Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Tillbaka!

Av Helena - 15 augusti 2009 21:06

Är nu tillbaka efter en skön sista vecka i Halmstad i Paavos pappas stuga. Vi har haft hyffsat väder, lite skurar då och då men inget ihållande regn. Man har faktiskt kunnat sola mellan skurarna:-) Vi har hunnit med lite shopping, Busfabriken(till Mejas stora förtjusning!)  2000 kvadratmeter lekland, varit på stranden(inte en kotte så långt ögat nådde) och sen har vi bara haft det skönt! Detta var ju även jättebra för Malte som INTE fick rusa på en hel vecka, så många koppelpromenader har det blivit denna vecka. Det ser fint ut under magen och på måndag ska han in och ta stygnen. TYVÄRR var ju inte specialmaten särskilt god... Vi var helt enkelt tvugna att lägga på lite av vår egen mat för att han överhuvudtaget skulle äta något..Han är mager nu ska jag säga... Så på måndag får Paavo fråga om vi inte kan ge honom färskfoder istället. Han skulle ju äta detta fodret i en månad, men då finns det nog inte mer än skinn och ben kvar på stackaren. Det är inte alltid som dyr mat är god... Förstår inte varför kulor skulle va mer lättsmält än färskfoder? Sen tror jag att saknar en kompis som han kan slåss lite om maten med:-) De äter ju bättre när de är två:-) Det börjar ju närma sej parning på kennel Vidjoels och jag är så spänd och förväntansfull:-)Numer så är Paavo helt med på ny vovve;-) Det är ju synd om Malte som är alldeles själv*fniss* Namn spekulationer pågår förfullt! Såg ett namn som jag tyckte var fint i Härliga Hund, Göran Person och Anitra Steen hade skaffat en labbevalp som hette Zander, och det föll jag för! Men inte Paavo... Får väl se om jag kan bearbeta honom lite.. Paavo tycker att han ska heta Tage, men det är ju lite synd om den RIKTIGA Tage.. att ha en hund uppkallad efter sej kanske inte är så smickrande;-)

Sen har jag ju sett lite goda nyheter på mina favorit-hemsidor! Atlas ska bli pappa till en kull i Finland! Grattis Kalle och Johanna! Och självklart till Margret som fött upp denna stilige jycke:-) Och Atlas måste ju också få ett grattis! Han får säkert göra det där roliga fler gånger...:-)

Och ett stort grattis till Tanja som fick tavlan! Antar att du hänger vid brevlådan varje dag... skulle jag gjort:-)


Imorgon bär det av en sväng till Tingsryd och lillasyster som fyllt år. Sista dan på semestern...kanske skulle gå och slänga in mina arbetskläder i tvätten så att de är rena tills på måndag..Varför väntar man alltid till sista dan?

Just det! Glömde ju berätta att det blev Ullared på vägen hem idag:-) MYCKET folk...

 
 
Tanja

Tanja

16 augusti 2009 21:11

Tack så mycket. Du det vill jag lova. Jorden borta vid brevlådan är rent nertrampad. Nu har det ju varit helg så då kommer ju inga paket men imorgon är det dags igen. Jag har iallafall fått reda på att tavlan är skickad. Gud vad jag längtar.
Varför inte döpa valpen till Tage. Jag tror att den riktiga Tage hade blivit stolt.
Kram på dig

http://www.kezodouglas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards