Jaquiline's gordonsettrar

Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Vilken j...la kväll!

Av Helena - 18 april 2009 22:02

Hej!

Det var hemskt var det går långt mellan bloggandet! Ja, det har väl igentligen inte hänt så mycket utöver det vanliga ändå. Meja fick ju ögoninflammation  och fick va hemma från dagis en vecka, denna veckan hann hon va på dagis 3 dar sen var det dags för feber.. Det häftiga humöret har väl lagt sej lite men hon har fortfarande en vilja av stål! Nå, iallafall kändes hon varm i torsdags kväll och mycket riktigt hade hon feber i går morse. Det blev alvedon, näsdroppar och hostmedicin. Idag kändes hon mycket bättre så jag beslöt mej för att skippa alvedonen för att se vad som hände. Sen gick jag till jobbet. När jag kommer hem nu ikväll vid halv sju snåret så möts jag av en uppstirrad sambo och en dotter som var gnällig¨. "Vad är det nu då?" var ju förstås tanken. "Hon har druckit alvedon!!" VA??!! Panik i lägret... Meja tyckte väl att hon behövde lite.. Flaskan stod på en hylla i badrummet och hon hade så fint skjutit fram sin pall så hon kunde klättra upp och ta ner flaskan.. Slarviga mamma (eller pappa) hade antagligen inte vridit på korken ( de brukar ju va rätt inbrottssäkra annars) så det var bara att dra upp korken och ta sej en slurk.. Nu hade vi ju inte nån koll på hur mycket det var i flaskan innan, men det var bara en fjärdedel kvar. PANIK! Vad ska vi ringa för nummer??!! Ringde till akuten i Värnamo och det blev väldigt stressigt och oroligt i min mage.. Meja spydde en gång här hemma och en gång i bilen. Och vi fick komma in med en gång när vi kom fram (det gick inte i några 90 km kan jag säga..) Då visade det sej att de hade missuppfattat oss om hur mycket hon hade fått i sej, de trodde det var en stor flaska.. och de trodde att det inte va nån fara. De ringde giftcentralen för att dubbelkolla och de svarade att det var lugnt. Om ett barn får i sej en hel flaska UTAN att spy så ligger de på den lägsta gränsen för att sätta in motgift. Vi kunde andas ut... Fast de sa att om vi ringt giftcentralen med en gång så hade vi inte behövt åka in, men det hade jag gjort i vilket fall som helst eftersom hon spydde och så där.. Ja, det var så att man fick hjärtklappning så där på lördagskvällen iallafall. Usch, så hemskt.. Nu står alvedonen i kylen med korken ordentligt påskruvad, det misstaget gör vi aldrig om igen..

 
 
Tanja

Tanja

19 april 2009 18:33

Jag förstår verkligen att det var panik i huset. Men dom där jäkla flaskorna och burkarna brukar som du skrev vara barnsäkra. Jag har själv stora problem att få upp locket på klorburken på jobbet som jag har till poolerna.
Men du har en smart flicka. Är man sjuk så ska man ju ta medicin så man blir frisk. Tur att det gick så bra som det gjorde.
Kram

http://www.kezodouglas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 13 juli 2014 03:15

Forester's Young Ironduke of Darkmoor

Av Helena - 30 april 2014 05:29

Tiden går fort när man har roligt ;-) Lägger ut lite bilder! Nytt pyssel, utställning i Moheda (BIR & BIG 2:a för irländsk setter uppfödaren Ann Gistedt), påsk på Öland, Mårris syster Lovis mm :-) ...

Av Helena - 11 februari 2014 07:25


Blev grymt nöjd med dessa broscherna :-) Idag ska jag göra den sista färgen på engelsksettern, tricoloren :-) ...

Av Helena - 30 januari 2014 20:00

Några av mina alster :-)

Av Helena - 28 januari 2014 06:46

Igår fyllde finaste Mårris 4 år! Tänk att tiden går så fort..... Det firades med sång, paket och extra god mat :-) Sen tog vi en extra lång promenad, bara han & jag ??? ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards